Orman Haftası Iyaşpark AVM’de Kutlandı

22 Mart 2016 15:01

21 Mart Dünya Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Iyaşpark AVM’de “Ormancının Dünü Bugünü” isimli fotoğraf sergisi açıldı. Orman Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen serginin açılışını Isparta Orman Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi ve beraberindeki Orman Bölge Müdürlüğü personel ile birlikte yaptı. Isparta Orman Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi yapılan sergi ve gösteriler konusunda destek veren Iyaşpark AVM Yönetim Kurulu ve Yöneticilerine teşekkür etti.

Isparta ve çevresinde bulunan ormanlık bölgelerden alınmış doğal güzelliklerimizin geçmiş yıllardaki durumunu ve bugünkü durumunu yansıtan fotoğraflar sergiyi gezenlerin beğenisini topladı. Her yıl Orman Haftasında Iyaşpark AVM’de açılışı yapılan sergi ile çevremizin ağaçlandırılması ve ormanlarımızın korunmasının önemi bir kez daha vurgulandı. Bu yıl ayrıca etkinlikler kapsamında ilk ve orta öğrenim öğrencileri arasında düzenlenen orman konulu şiir ve resim yarışmasında dereceye giren eserlerde sergi de yer alıyor.

Orman Bölge Müdürlüğü kutlamalar kapsamında bir de çocuklara yönelik tiyatro gösterisi düzenledi. Sincap Çocuk Tiyatrosu adı altında sergilenen gösteride orman sevgisi konu olarak işleniyor. 

Bu haber 604 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...