Mesut Şener: Hedefimiz eğitim yılına yetiştirmek

3 Ağustos 2012 18:36

Yılmaz Şener’in ismini taşıyacak

okul yeni eğitim – öğretime yetiştirilecek

Ispartalı Hayırsever İşadamı Yılmaz Şener, Nazmiye Demirel İlköğretim Okulunun arka tarafına yaptırmakta olduğu okulun iç tefrişatına geçildiğini belirterek; “Babamın ismini taşıyacak olan okulu yeni eğitim – öğretime yetiştirmenin gayreti içindeyiz” dedi.

 

9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kayınbiraderi Yılmaz Şener adına yaptırılan ve temeli 28 Ekim 2011 tarihinde atılan 24 derslikli ilköğretim okulunun inşaatı tam gaz devam ediyor.

OKULA YILMAZ ŞENER İSMİ VERİLECEK

5 Eylül 2011 tarihinde kalp krizi geçirerek yaşama veda eden Ispartalı hayırsever İşadamı Yılmaz Şener’in adı oğlu tarafından yaptırılmakta  olan okul ile yaşayacak. İşadamı Mesut Şener tarafından Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu arkasında ailesine ait arsa ile bitişiğindeki hazine arsası üzerine yaptırılmakta olan 24 derslikli ilköğretim okulunun inşaatında büyük bir aşama kaydedildi.

MESUT ŞENER; “OKULU YENİ EĞİTİM YILINA YETİŞTİRMEK HEDEFİMİZ”

İlköğretim Okulu’nu yeni eğitim – öğretim yılına yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Mesut Şener, okulu yaptırarak babasının dileğini yerine getirmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Mesut Şener yaptığı açıklamada; “Okulumuzun inşaatı şuana kadar sorunsuz bir şekilde ilerledi ve bu doğrultuda iki katlı okulumuzun kuru inşaatı ve sıva işleri tamamlandı. Şimdi ise okulun iç tefrişatı çalışmaları sürüyor. Bu işleri de kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Okulumuzun bir an önce tamamlayıp 2012 – 2013 Eğitim – Öğretim yılı başlamadan Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim etmek istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız” dedi. 

Bu haber 3232 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...