Milletvekili Bakır Kadınlar Günü’nü kutladı

8 Mart 2016 18:41

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Milletvekili Bakır’ın mesajı şöyle: “ ‘’Milletimiz güçlü bir millet olmaya azmetmiştir. Bunun gerekliliklerinden biri de kadınlarımızın her konuda yükselmelerini sağlamaktır. Bundan dolayı kadınlarımız ilim ve fen sahibi olacaklar ve erkeklerin geçtikleri bütün öğretim basamaklarından geçeceklerdir’’ derken, bir toplumun yükselmesinde, kadınların ne denli bir öneme sahip olduğunu vurgulamıştır Gazi Mustafa Kemal Atatürk.

Günümüzde yaşanan olumsuzlukların giderildiği, kadına karşı şiddetin, istismarların ve töre cinayetlerinin olmadığı, huzurlu ve mutlu bir Türkiye hepimizin arzusudur. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk daha 1930’lu yıllarda kadınlara vermiş olduğu haklarda, birçok devlete örnek olmuş, onlara öncülük etmiştir. Bizler hayatın her alanında eşit haklara sahip olan, güçlü, özgür bir kadın profiliyle birlikte, yan yana yürüyeceğimiz bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Doğumdan ölüme kadar her anıyla bizleri onurlandıran, destek olan, anne, eş, kardeş, arkadaş olan, bizleri eğiten, büyüten, birçok fedakarlık yapan bütün emekçi kadınlarımızın 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum”.

               

 

Bu haber 683 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...