‘Boğaziçi Kolejinden Milli Başarı’

5 Mart 2016 13:22

Boğaziçi Koleji öğrencilerinden Berke GÜNCAN SATRANÇ MİLLİ Takım’a katılmaya hak kazandı. 

Berke Güncan, Türkiye Satranç Federasyonu ev sahipliğinde 2016 Mart, Ağustos ve Ekim Aylarında Gerçekleştirecek olan Milli Takım kamplarına Katılmaya Hak Kazandı. Başarılı öğrenci bu kamplarda da başarı elde ederek uluslararası alanda ülkemizi temsil etmenin haklı gururunu yaşamak ve yaşatmak istiyor.
SATRANÇTA MADALYALARIN ADRESİ YİNE DEĞİŞMEDİ
‘ BOĞAZİÇİ KOLEJİ ’
2015-2016 Eğitim - öğretim yılına hızlı başlayan Boğaziçi Koleji eğitim-öğretimdeki başarılarının yanına sportif alanlardaki başarılarını da ekleyerek faaliyetlerini sürdürmektedir. Isparta merkez Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün ev sahipliğinde şubat ayı içerinde gerçekleştirilen ‘Okul sporları satranç Turnuvası’nda okulumuz 8.sınıf öğrencilerinden Berke GÜNCAN ‘Yıldızlar kategorisinde’ İL BİRİNCİSİ olmuştur.
Yine okulumuz öğrencilerinden Yiğit KİRAZ ‘yıldızlar kategorisinde’ İL Üçüncüsü olmuştur.
Aynı turnuvanın küçükler kategorisinde ise yine okulumuz öğrencilerinden Melih CANKURT İL DÖRDÜNCÜSÜ Olmuştur.
Ayrıca Öğrencilerimiz bu başarılarından dolayı Fethiye/Muğla da 31 Mart - 3 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacak olan Bölge birinciliğine katılmaya hak kazanmışlardır.
Gerek Bu başarının elde edilmesinde bunun bir tesadüf olmadığını göstererek öğrencilerinin her zaman yanında yer alarak desteklerini esirgemeyen ailelerine ve gerekse de Turnuvalara hazırlık süresince öğrencilerimize yardımcı olan ‘Satranç Kulübü’ öğretmeni Yakup ERYİĞİT’e Fen bilgisi öğretmeni Hasan AYDEMİR’e katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

 

Bu haber 874 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...