“Zarar eden Hastanemiz şimdi para basıyor”

27 Kasım 2012 19:02

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, geçmiş yıllarda zarar eden Tıp Fakültesi Hastanesinin şimdi aylık 6 milyon 500 bin lira ciro eden bir kurum haline getirdiklerini söyledi.

Hastanede Böbrek Kırma Merkezi’nin de hizmet vermeye başladığını ifade eden Rektör İbicioğlu, bu konuda sıkıntı çeken vatandaşları Merkeze müracaat ederek tedavi olmaya davet etti. Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi Tıp Fakültesi Hastanemiz dere yatağına yapıldığı için yağmur yağdığı zamanlarda su basması tehlikesi ile karşı karşıya kalıyoruz. Bunun son örneğini son yağmurların yağışında yaşamıştık. Bu konuda bir çalışma yaptık ve Maliye Bakanlığından bu konuda destek istedik. Malumunuz olduğu üzere biz Üniversitemizin 2012 – 2013 Eğitim Öğretim Yılı açılış programına Maliye Bakanımızı davet etmiştik. Kendileri de katıldılar. Bu  ziyarette kendilerine boş bir çanta hediye etmiştik. Sağolsunlar sayın Bakan bu  çantanın içini doldurarak bu konuda istediğimiz ödeneği bize gönderdi. Paramız geldi ve çalışmalara yakın zamanda başlayacağız.

Öte yandan; geçtiğimiz yıllarda adeta zarar eden ve aylık cirosu 3 milyon 300 bin lira olan Hastanemizde yaptığımız yeni çalışmalarla aylık ciro miktarını 6 milyon 500 bin liraya kadar çıkarmış durumdayız. Bu konuda son olarak geçtiğimiz günlerde ‘Böbrek Taşı Kırma Merkezi’mizi hizmete açtık” dedi. 

Bu haber 666 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...