Yalvaç’ta ITB istihdam teşviklerini anlatıyor

3 Mart 2016 15:28

Isparta Ticaret Borsasının öncülüğünde, İŞKUR’un destekleriyle hazırlanan “İstihdam Teşvikleri” konu başlıklı eğitim programlarını ilki Yalvaç’ta gerçekleştirildi. Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitime, Yalvaç ve Gelendost’tan katılan üyeler ve muhasebecilere bilgilendirme yapıldı.

Isparta Ticaret Borsası öncülüğünde, İŞKUR’un destekleriyle hazırlanan “İstihdam Teşvikleri” konu başlıklı eğitim programlarının ile merkezinin yanı sıra dört ilçede de düzenleneceği duyurulmuştu. Eğitim programının amacı; İşbaşı eğitim programları kapsamında işverenlere sunulan teşvikler hakkında bilinçlenmeyi ve ticarette Ar-Ge’nin önünü açmayı sağlamak.
İlk olarak Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitime, Yalvaç ve Gelendost ilçelerimden Ticaret Borsası üyeleri ile muhasebecilere bilgilendirme yapıldı. İŞKUR il müdürlüğü iş ve meslek danışmanı Eyüp Ensar Karaman tarafından yapılan sunumla istihdamla ilgili destek ve teşvikler katılımcılara anlatıldı.
Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ruhi Danacı ve Ata Yalvaç Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Bülent Özgül’ün de bulunduğu eğitim toplantısına, muhasebeciler, yeni girişimci adayları ve çok sayıda işveren katılım sağladı. Toplantıda, İşsizlik Sigortası Uygulaması, Girişimcilik Eğitim Programları ve İşbaşı Eğitim Programı başlıkları altında üyelerimizi bilgilendiren Karaman, vatandaşları verilen desteklerden faydalanmaya davet etti. Slayt gösterilerinin ardından soru-cevap şeklinde geçen eğitim programı, iyi dilek ve temennilerle son buldu.

 

 

Bu haber 885 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...