Kadın Girişimciler İlk MYO Buluşmasını Gerçekleştirdi

3 Mart 2016 15:25

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Isparta İl Kadın Girişimciler Kurulu ile imzalanan “Girişimci Olmak” konulu eğitim seminerleri dizisi işbirliği protokolü kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu akademisyenleri ve öğrencileri, Isparta’nın kadın girişimcileri ile buluşuyor.

Eğitim seminerleri dizisinin ilki Çocuk Adası Kreş ve GBE Kurucusu Gözde Çağlar ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Nihal İspir Demirgil’in katılımıyla Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi. Program kapsamında katılımcılara çocuk gelişimi hakkında bilgiler veren Gözde Çağlar, geleceğimizin garantisi olan çocukların gelişimi konusunda yapmış oldukları çalışmalardan bahsetti. Öğrencilere “Kendinizi geliştirmelisiniz” mesajı veren Çağlar, iki yıllık eğitimin ardından lisans eğitimine geçiş yapmanın ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak her türlü faaliyete katılmalarının önemine vurgu yaptı.
ITSO Genel Sekreteri Nihal İspir Demirgil de Ülkemizin, şehrimizin gelişiminde her daim girişimci bireylere ihtiyaç duyulduğunu belirterek ekonomik kalkınmanın, sosyal ve toplumsal gelişmenin temel faktörünün girişimcilik olduğunu söyledi. Demirgil, konuşmasının devamında kurumlar tarafından verilen geri ödemeli ve geri ödemesiz girişimcilik desteklerinden bahsetti.

 

 

Bu haber 731 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...