Deprem Haftası kutlanıyor

2 Mart 2016 16:16

İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü, 1 – 7 Mart Deprem Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi. Deprem Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Mimar Sinan caddesinde, Kaymakkapı Meydanında, , Cumhuriyet caddesinde bugün 10.00-16.00 saatleri arasında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne ait kurtarma araçlarındaki malzemelerin tanıtımı, deprem görüntülerinin yer aldığı stantların açılması, alış ve broşürlerin dağıtımı gerçekleştirilecek.

Konu ile ilgili yapılan duyuruda; “Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca “28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart” tarihleri arasında Deprem Haftası nedeniyle Çeşitli etkinliklerin düzenlenmesi istenilmektedir.
Bu nedenle; okullarda bilinçlendirme eğitimi verilmekte, yazılı ve görsel yayınlar dağıtılmakta, tahliye tatbikatları yapılmaktadır. Halka yönelik alışveriş merkezlerinde, Pazar yerlerinde, tüm kamu, kurum ve kuruluşlarında afiş, broşür ve el ilanları dağıtılmaktadır.
Bu kapsamda; Deprem Haftası etkinlikleri çerçevesinde, İlimiz Mimar Sinan caddesinde, Kaymakkapı Meydanında, , Cumhuriyet caddesinde 02 Mart 2016 Çarşamba günü 10.00-16.00 saatleri arasında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüze ait kurtarma araçlarındaki malzemelerin tanıtımı, deprem görüntülerinin yer aldığı stantların açılması, alış ve broşürlerin dağıtımı gerçekleştirilecektir.
Kamuoyuna duyurulur”.

Bu haber 636 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...