Potanın şampiyonları belli oldu

2 Mart 2016 16:07

Okullararası Genç Erkekler basketbol müsabakası sona erdi. Nefes kesen final müsabakasının galibi Gülkent Anadolu Lisesi oldu. Müsabakalar sonrasında başarılı ekipler kupa ve madalyalarını aldı.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği “Okullar arası Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği” müsabakaları yapılan final maçı ile sona erdi.
6 Mart Spor salonunda bir hafta süren “Okullar arası Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği”ne 120 sporcu katıldı.
Turnuvanın finali ise 29 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirildi. Final müsabakasında Gülkent Anadolu Lisesi ile Özel Özaydın Temel Lisesi karşı karşıya geldi. Mücadeleyi basketbol severler yakından takip ederken, müsabakanın oynandığı 6 Mart Spor salonu doldu, taştı.
Nefes kesen karşılaşmada Gülkent Anadolu Lisesi, rakibi Özel Özaydın Temel Lisesi’ni 58-40’lik skorla yenerek, şampiyonluğa ulaştı. Turnuva sonunda Özel Özaydın Temel Lisesi ikinci, Isparta Spor Lisesi üçüncü, Doğa Koleji ise dördüncü oldu.
Final karşılaşmasının ardından dereceye giren takımlara madalya ve kupaları takdim edildi. Final müsabakasını izleyen Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK, Okullararası Genç Erkekler Basketbol İl Birincisi olan Gülkent Anadolu Lisesi sporcularına madalya ve kupasını takdim etti.
Ödül töreninin sonunda ise dereceye giren tüm takımlar, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Bu haber 1144 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...