Isparta polisi suçlulara göz açtırmıyor

2 Mart 2016 15:55

Emniyet Müdürlüğünce, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak, il ve İlçelerde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalar kesintisiz olarak devam ediyor.

ŞARKIKARAAĞAÇ İLÇESİNDE GÜVERCİN HIRSIZLIĞI YAPAN ŞAHIS YAKALANDI:
21.02.2016 günü Şarkikaraağaç İlçesi, Aşağıkale Mahallesinde ikamet etmekte olan müştekiler A.K, M.A.K ve M.A.Ü‘ nün ikametlerinin bahçesinde bulunan kümeslerinden çalınan güvercinlerin şüpheli S.Y. isimli şahıs tarafından güvercinlerin sahiplerinden müşteki M.A.K. ‘ ye satmak istemesi ve müştekinin ekiplerimize bilgi vermesi sonucu şüpheli S.Y. çaldığı güvercinleri müşteki M.A.K’ ye satmak üzere iken ekiplerimizce yakalanmıştır.
Yakalanan şahıs hakkında Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerekli yasal işlemleri yapılarak adli makamlara sevk edilmişlerdir.
KEÇİBORLU İLÇESİNDE İŞYERLERİNDEN HIRSIZLIK YAPAN ŞAHIS YAKALANDI:
24.02.2016 günü Keçiborlu İlçesi, Hasanbey Mahallesinde faaliyet gösteren müşteki A.G.A isimli şahsın işyerine gece saat: 01.50 sıralarında işyerinin camı kırılarak içeri girildiği ve işyerinden kasada bulunan bir miktar para ile raftan bir miktar sigara çalındığı anlaşılmıştır. Aynı gece B.Ö. isimli bir başka işyeri sahibinin de işyerine girilerek kasadan bir miktar paranın çalındığı ve para konulan kasaya zarar verildiğinden dolayı şikayetçi olması üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince fail yada faillerin tespiti için çalışmalara başlanılmıştır.
Yapılan çalışmalar neticesinde her iki işyerinden meydana gelen hırsızlık olaylarının failinin M.S. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş olup, yapılan takip sonucu ilçe merkezinde adı geçen şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Yakalanan şüpheli M.S. hakkında Keçiborlu İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce gerekli işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.
YALVAÇTA ARANAN 7 ŞAHIS YAKALANDI:
Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce ilçemizde çeşitli suçlardan dolayı adli makamlarca arandığı anlaşılan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde aynı gün içerisinde “Borçlunun Ödeme Şartının İhlal” suçundan arandıkları anlaşılan O.Ş., R.A., M.B. ve M.D. isimli 4 şahıs ile “Mal Beyanında Bulunmamak” suçundan M.A.M., “Denetimli Serbestlik İhlali” nedeni ile aranan M.S. ve “Tehdit ve Hakaret” suçlarından arandığı anlaşılan Y.Ö. isimli şahıslar ekiplerimizce yakalanmışlardır.
Haklarında İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce gerekli yasal işlemleri yapılan toplam 7 şahıs adli makamlara sevk edilmiş olup, M.S.ve Y.Ö. isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmişlerdir.
ÇALDIĞI ARAÇLA ALKOLLÜ OLARAK KAZA YAPAN ŞAHIS YAKALANDI:
Fatih Mahallesinde ikamet eden müşteki N.S isimli şahsın aracını park ederek ikametine çıktıktan sonra aracının anahtarını üzerinde unuttuğunu fark ederek geri döndüğünde aracının bir şahıs tarafından götürüldüğünü görmesi üzerine şikayette bulunmuştur.
Ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar sırasında Davraz Mahallesinde plakası takip edilen aracın bir başka araca çarparak kazaya karıştığı bilgisi alınması üzerine olay yerine gidilerek şüpheli Ü.E. isimli şahıs yakalanmış, yapılan kontrolde ise şahsın 2,90 promil alkollü olduğu anlaşılmıştır.
Yakalanan şüpheli Ü.E hakkında gerekli işlemler yapılarak adli makamlara sevk edilmiştir.

Bu haber 669 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...