ISBAŞ üretim hedefini büyüttü

27 Şubat 2016 13:07

Günlük 70 bin bims üreten ISBAŞ, 120 bin üretimi hedefliyor. Son dönemde önemli yatırımlar yapan ISBAŞ Genel Müdürü Gürakan “Pazardaki payımızı daha da artıracağız” dedi

Isparta Belediyesi ISBAŞ şirketi emin adımlarla ilerliyor. Son aylarda ciddi atılımlar ve yatırımlar yapan ISBAŞ yeni ürün ve kalıplarının yanı sıra sektörde pazar payını artırmayı hedefliyor.

Satışlarını her geçen gün artıran ISBAŞ günlük üretim kapasitesini de artıracak. Şu anda günlük 70 bin bism ürettiklerini belirten ISBAŞ Genel Müdürü Ömer Gürakan önümüzdeki günlerde günlük 120 bin bims üretimine geçmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Sadece Isparta’da değil, bölgede sektörde söz sahibi olduklarının altını çizen Gürakan:”Yeni tesisler kurduk ve kurmaya devam edeceğiz. Sadece bims üretimi yapmıyoruz. Yalıtım ve diğer alanlarda da üretimlerimiz var. Ürünümüzün kalitesini bütün Türkiye biliyor. Hedefimiz mevcut pazardaki payımızı daha da artırmak. Sektörle ilgili yeni çalışmalarımız da aralıksız sürüyor” şeklinde konuştu.

Genel Müdür Gürakan, ISBAŞ’ın ekonomik olarak ta iyi durumda olduğunu belirterek, Isparta’nın kenti markası ile gurur duyulacak noktaya gelindiğini belirterek, yatırım ve çalışmalarda verdiği desteklerden dolayı Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti.

 

Bu haber 793 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...