Çalışmalar son hız devam ediyor

27 Kasım 2012 18:46

Isparta Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce şehrin çeşitli bölgelerinde çalışmalar devam ediyor. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce altyapısı tamamlanan caddeler Fen İşleri Müdürlüğü’nce asfaltlanıyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda sürdürülen çalışmalar kapsamında Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, 202 Caddenin 3. etabında yağmur suyu hattı başta olmak üzere, yağmur suyu ızgara dağıtımları ile birlikte diğer karşılaşılan altyapı sorunlarını gideriyor.

Yine Demirköprü-otogar arasındaki içme suyu ana hattı ile taşıyıcı hat çalışmalarının döşenmesi işlemlerine devam eden Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, belediye önü Özkanlar kavşağı istikametindeki çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Çalışmalar kapsamında belediye önü ile alt geçit civarında Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce yağmur suyu hat çekimleri devam ederken, Özkanlar-otogar arasında da içme suyu ana hattı ve taşıyıcı hat çalışmaları devam ediyor.

Diğer taraftan Fen İşleri Müdürlüğü’nce de çalışmaları bir süre önce başlanan ve parke taşları kaldırılarak desenli asfalt çalışması gerçekleştirilecek olan çayboyundaki çalışmalarına devam ediyor. Kesikbaş Türbesi ile Gökçay Kavşağı arasında ilk kat asfalt çalışmalarını bitiren Fen İşleri Müdürlüğü, şimdide Demirköprü-Kesikbaş Türbesi arasındaki asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Demirköprü’den başlayan ve otogara kadar ulaşacak olan içme suyu hattının çalışmalarının devam ettiğini, demirköprü ile belediye önüne kadar olan çalışmaların dayanıklı asfaltının da yapılarak caddenin trafiğe açıldığını söyledi. Belediye önü otogar arasındaki çalışmalarda da eski sanayi sitesinin bulunduğu alana kadar gelindiğini aktarırken, “Şu an trafiğe kapalı olan caddemizi de en kısa zamanda altyapısı ve üst yapısıyla birlikte tamamlayarak açacağız. Yine 202 caddemizdeki çalışmaların 3. Etabı da son aşamaya getirildi. Önümüzdeki günlerde bu caddemizi de dayanıklı asfaltı ile birlikte halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Çayboyundaki çalışmalarda da desenli asfalt aşamasına gelindiğini haber veren Başkan Günaydın, “Kafeler Caddesi’nde uygulamış olduğumuz renkli asfalt çalışmasının bir benzerini de çayboyu yolumuza gerçekleştireceğiz. Bu caddemizin ilk kat asfaltları tamamlandı, önümüzdeki günlerde caddemiz yeni bir görünüme kavuşturulacak” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 634 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...