İrfan Kaynak Ortaokulu Folklör Ekibi il birincisi oldu

27 Şubat 2016 12:45

Isparta’da yapılan Folklör yarışmasında Eğirdir'i temsil ederek gösterdiği performansla yarışmada birinciliği elde eden İrfan Kaynak Ortaokulu Folklör Ekibi, Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yalçın Karakaya, Sabancı Öğretmenevi Müdür Yardımcısı ve Folklör öğretmeni Tahir Sarı, İrfan Kaynak Okul Müdürü Ercan Öçal ve 25 kişilik folklör ekibini temsilen Hasan Batuhan Coşkun ve Sıla Kesici ile birlikte yaptıkları ziyarette Kupalarını Belediye Başkanı Şengöl'e takdim ettiler.

Başkan Şengöl, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek elde ettikleri başarıdan dolayı İrfan Kaynak Ortaokulu Folklör Ekibini tebrik ettiğini söyledi. Çalışmalarında her zaman yanlarında olduğunu belirten Başkan Şengöl, bundan sonraki yarışmalardan da birinciliklerini beklediğini bu başarının aynı zamanda diğer okullar içinde örnek olmasını dilediğini söyledi. İrfan Kaynak Orta Okulu Folklör ekibi 07- 08 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacak olan Bölge Halk oyunları yarışmalarında Isparta'yı temsil edecekler.

 

Bu haber 762 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...