CHP İl ve İlçe Teşkilatından Eğirdir’in köylerine ziyaret

24 Şubat 2016 18:45

CHP Eğirdir İlçe Teşkilatı, CHP Isparta Milletvekili İrfan BAKIR, CHP Isparta İl Başkanı Eyüp ERSOY ve CHP Isparta İl Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet, Eğirdir köylerinden; Balkırı-Yukarı Gökdere, Kırıntı ve Serpil köylerini ziyaret ettiler.
Parti ayrımı gözetmeksizin, herkesin sorunları ile ilgilenen CHP Milletvekili İrfan BAKIR, gittiği her köyde köylülerimizin sıcak ve samimi ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşlarımızla sohbet edip, onların sorunlarını dinleyerek gereken notları alan Milletvekili Bakır, mecliste Isparta’nın sesi olacağını belirtti.

21 Şubat 2016 Pazar günü Isparta’ya gelen CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, önce Eğirdir teşkilatı ile bir araya geldi, daha sonra Eğirdir köylerindeki vatandaşlarımızla buluştu. Ülkemizin içinde bulunduğu kaos ortamını da değerlendiren Milletvekili Bakır, şu anda en önemli sorunun terör ve güvenlik olduğunu belirtti. Başkanlık sisteminde bu kadar ısrar edilmesinin sebebinin ülkemiz sorunlarını çözmek değil, asıl amacın 17-25 Aralık soruşturmalarından ebediyen kurtulmak olduğunu söyleyen Bakır, Anayasa değişikliği aldatmacası altında meclisi oyalayarak, halkı referanduma götürmek isteyen AKP’nin oyununa gelmemek için anayasa uzlaşma komisyonundan CHP’nin ayrıldığını ifade etti.
Dış politikada yapılan hataların içeride vatandaşımızı büyük bir ekonomik zarara da uğrattığını belirterek her açıdan ülkenin bir çıkmaza sokulduğunu vurgulayan İrfan Bakır, Ülkemizin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu meclisteki komisyon çalışmalarında ülkemizin yararına olan her türlü çalışmaya destek olduğunu belirtti.
Isparta İl Başkanı Eyüp ERSOY ise; yönetime seçildiklerinden bu yana; CHP İl Teşkilatı olarak, masa başından muhalefet eden bir yönetim tarzı yerine, köy köy, mahalle mahalle gezerek sorunları yerinde dinleyerek, insanımızın her türlü sorununa çözüm bulmak ya da çözüm önerilerini CHP Milletvekili İrfan BAKIR vasıtasıyla mecliste mutlaka dile getirmek olduğunu söyledi.
CHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet KAŞ ise; ilçe merkezinin kapılarının herkese açık olduğunu söyleyerek, hem yardıma ihtiyacı olduklarında, hem de iyi ve kötü günlerinde partili insanımızın yanında olacaklarını belirtti. KAŞ, Tüm sorunların kaynağının, Atatürk ilke ve inkılaplarından uzaklaşmak olduğunu, yine bu sorunların çözümünün ve ülkenin yeniden huzura kavuşması için en uygun yöntemin, Cumhuriyet rejimine ve Atatürk ilkelerine sıkı sıkıya sarılmak olduğunu belirtti. Bunu da yapabilecek ve uygulayacak tek partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu vurguladı.

Bu haber 847 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...