“Çok meşakkatli bir yol”

24 Şubat 2016 18:34

Kanal 32’de Gazeteciler Soner Toros ve Mehmet Erçakır’ın hazırlayıp sunduğu programın İŞ’te Kadın bölümünde kadın girişimciliğin güzel örneklerinden olan Hatice Cansu Balaban, iş hayatındaki yolculuğunu anlattı. 

7 yıl önce Isparta’ya okumak üzere geldiğini ve kenti severek burada kalmaya karar verdiğini belirten Hatice Cansu Balaban, özellikle öğrenciler için Isparta’nın çok yaşanılabilir bir kent olduğunu söyledi. Ticareti çok sevdiğini bu nedenle sürekli ticaretin içinde olmak istediğini belirten Balaban, takı sektöründen de umutlu olduğunu belirtti.
ANTİALERJİK MALZEMELER KULLANIYORUZ
Kadınların takı alırken dikkat etmeleri gereken birçok husus olduğuna işaret eden Hatice Cansu Balaban şöyle konuştu: “Bizim ürünlerimiz alerji yapmıyor. Altında kullanılan kaplama ile aynı. Birebir kaplama, birebir işçilik var bizde. Bizim ürünlerimiz hem işçilik olarak çok farklı hem de kalite ve görünüş olarak çok fark ediyor. Bizim takılarımızı kullanan bayanlar uzun süre kullanabiliyorlar. Kararmıyor, bozulmuyor görünüşünden fiziki yapısından bir şey kaybetmiyor. Bayanlarımızın antialerjik takılar kullanmaya dikkat etmeleri gerek. Hassas ciltler için çok büyük tehlike çünkü. Kızarma, şişme, dökülme hatta kansere kadar götürebiliyor. Nikelsiz ürünler tercih etmelerinde fayda var. Bizim Arıstyle olarak müşteri memnuniyet belgemiz, marka tescilimiz de var.”
Genç bir kadın girişimcinin önünde uzun ve meşakkatli bir yol olduğunu vurgulayan Balaban, “Girişimcilerin “Ben bilirim” gibi yönlerini törpülemeleri gerekiyor. Bir şey öğrenmeye başlarlarsa daha iyi olur. Sevdikleri işi bulsunlar. Zevk aldıkları işi yaparlarsa zaten başarı kendiliğinden geliyor. Bir takım engeller çıkıyor. Ama bunları görmezden gelmek ve yaptığı işe inanmak gerek. Vazgeçmemek gerekiyor. Plan yapmaları ve inanarak ilerlemeleri gerekiyor” diye konuştu.

Bu haber 809 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...