Iyaşpark AVM’nin Merakla Beklenen Çekilişi ile Hediyeler Sahiplerini Buldu

23 Şubat 2016 16:12

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi 6. yılını ziyaretçilerine bir adet Fiat 500 X, 4 Adet Fiat yeni Linea ve daha birçok hediye ile taçlandırdı.

Isparta’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi olan Iyaşpark AVM, müşterilerine kazandırmaya devam ediyor. Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir çekiliş kampanyası düzenledi.21 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen çekiliş töreni ile hediyeler sahiplerini buldu. 28 Ağustos 2015 – 14 Şubat 2016 tarihleri arasında yürütülen kampanyaya her yıl olduğu gibi bu yıl da oldukça yoğun katılım gerçekleşti. Her yıl artarak devam eden kupon sayısı bu yıl da hedeflenen rakamları aşarak 311.758 kupon sayısına ulaştı.

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin geleneksel olarak düzenlediği kampanyanın çekilişi, 21 Şubat Pazar günü saat 15.00’de noter huzurunda bölge halkının yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi. Çekilişte müşterilerine 5 Adet Fiat marka otomobil, umre seyahati, Oturma Grubu yurtiçi tatil, İphone 6 cep telefonu ve tablet dağıtan Iyaşpark AVM, herkesi mutlulukla buluşturdu. Çekiliş töreni bölgenin tek televizyon kanalı olan Kanal 32’de canlı olarak yayınlandı.

Yoğun ilgi toplayan çekiliş, çevre illerden de misafir çekti. Türkiye’nin dört bir yanından katılımcının olduğu çekiliş kampanyasında davetliler, şans toplarını soluksuz takip etti. Topların gösterdiği rakamlar, kampanyaya katılanlar için adeta umut ifadesi oldu.

 

Bu haber 712 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...