“İçimiz kan ağlıyor”

19 Şubat 2016 19:01

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, önceki gün Ankara’da, dün Diyarbakır’da meydana gelen terör saldırılarını kınadı. Milletvekili Bakır’ın mesajı şöyle: “Dün Ankara’da Askeri personelimizi taşıyan servis araçlarına yönelik haince, kalleşçe düzenlenen saldırıyı, bugün de Diyarbakır’da 6 askerimizin şehit olduğu saldırıyı kınıyor ve terörü bir kez daha lanetliyorum. Bu öyle büyük bir acıdır ki kuru kuruya lanetlemekten ziyade hep birlikte, birlik olup teröre karşı dimdik durmamız gerekir. Çünkü terör bir insanlık suçudur.

Bu haince saldırıların arkasındaki karanlık güçler birliğimizi bozamayacak, haince emellerine ulaşamayacaklardır. Biz kararlı durmaya devam ederek bu saldırının arkasındaki tüm güçlere bunun hesabını sormak zorundayız. Bu saldırıların tüm detaylarıyla aydınlatılması için bizler üzerimize düşen görevleri titizlikle yerine getireceğiz. Siyasi görüşümüz, dünya görüşümüz ne olursa olsun ben insanım diyen herkesin terörü lanetlemesi ve teröre karşı durması gereklidir. Ancak gencecik, fidan gibi gençlerimiz şehit olurken, teröre kurban giderken durup kendimize ‘’Türkiye böyle mi yönetilmeli ?’’ sorusunu da sormak durumundayız.

Ben bu alçak saldırılarda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personelimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum”.

Bu haber 778 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...