Otopark fişini kaybeden 15 TL ödeyecek!

19 Şubat 2016 18:45

Belediye önündeki Katlı Otopark'a olan ilgi her geçen gün artıyor. İlk 15 dakikası ücretsiz olan Otopark için düşük fiyat uygulaması yapılırken, aldığı otopark fişini kaybeden sürücüler ise 15 TL ücret ödemek zorunda kalacak.

Şehirdeki trafik ve otopark sorununu çözmek için yoğun bir çaba harcayan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, geçtiğimiz ay yaptığı açıklama ile Belediye Hizmet Binası önündeki Katlı Otopark'ın hizmete girdiğini duyurmuştu. Bu konuda edinilen bilgilere göre; hizmete giren gerek Belediye önündeki katlı otopark gerekse Belediye Halı Sarayı altındaki otoparka ilginin her geçen gün arttığı ve park eden otomobil sayısının da artarak devam ettiği bildirildi. Belediye, otoparklara olan ilgiyi daha da artırmak için otopark için belirlediği fiyatları da düşük tuttu. Buna göre; Otoparklara otomobil park etmenin ilk 15 dakikası ücretsiz. 16 dakika ila 1 saat arası 1 TL, 1 saat ile 3 saat arası 2 TL, 3 ila 5 saat arası 3 TL, 5 ila 7 saat arası 4 TL, 7 ila 10 saat arası 5 TL, 10 saat ve üzeri yani gün boyu ise 10 TL olarak belirlendi.

Belediye Yetkilileri, şuanda Isparta halkının kullanımına sunulan her iki otoparkın da son derece modern ve güvenlikli olduğunu ifade ettiler. Yetkililer; "Otoparklarda otomobiller güven içinde ve sigortalı olmaktadırlar. Otoparklarda 24 saat ışıklı ve uyarıcı tabelalar bulunmaktadır. Sürücülerimize araçlarını nereye park edecekleri konusunda otoparklarda görevli personelimiz kadar, bu uyarıcı levhalarımız da yönlendirmekte ve kolaylık sağlamaktadır" dedi.

Öte yandan, Otoparka girişte verilen ve üzerinde tarih, giriş saati gibi önemli bilgilerin bulunduğu fişin sürücüler tarafından kaybedilmesi ve ne zamandan beri park edildiğinin ispatlanamaması nedeniyle sürücülerden 15 TL ücret alındığı belirtildi.

 

Bu haber 652 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...