Eğirdir Belediyesi İzmir Tarım Sera Ve Hayvancılık Fuarı´na katıldı

16 Şubat 2016 18:19

Eğirdir Belediyesi, 11-14 Şubat tarihlerinde İzmir’de düzenlenen 11. Uluslararası Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı'na katıldı. Eğirdir Belediyesi, yaklaşık 2 ton elma, çıtır elma, elma suyu ve tanıtım broşürleri ile fuarda yerini aldı.

İzmir'in fuarcılıktaki yükselişi, 11. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'yla bir kez daha kanıtlandı. Fuar İzmir'de düzenlenen Türkiye'nin en büyük tarım ve hayvancılık fuarı, 54 ülkeden bin 400 katılımcıyla rekor kırarken fuarın yapıldığı alan da bu yıl iki kat büyüdü.

Tarım ve hayvancılık sektörünün dev isimlerini buluşturan Agroexpo Eurasia-Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Türkiye’nin en büyük fuar alanı Fuar İzmir'de açıldı. Dört gün boyunca sektörün buluşma adresi olacak fuarın açılış törenine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Başkan Kocaoğlu ve birçok ülkeden tarım sektörü temsilcileri katıldı.

Orion Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en köklü ihtisas fuarlarından biri olan Agroexpo Eurasia 11 Şubat 2016 Perşembe günü yeni fuar alanı olan Fuar İzmir’de açıldı.  Eğirdir Belediye, ilçenin tanıtımını her alanda yapmaya devam ediyor. İzmir'de tarım, sera ve hayvancılık üzerine yapılan büyük bir fuarda Eğirdir en güzel şekilde yerini aldı.

 

Bu haber 841 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...