"Ormancılığın Mevcut Durumu ve Sorunları" SDÜ´de Ele Alındı

15 Şubat 2016 16:37

Süleyman Demirel Üniversitesi Ormancılık Uygulama ve Araştırma (ORUM) tarafından “Ormancılıkta Önlisans Eğitiminde Mevcut Durum ve Sorunlar” konulu bir panel düzenlendi.

Orman Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını yapan ORUM Müdürü Prof. Dr. Ahmet Tolunay, ülke ormancılığının eğitim araştırma ve uygulama alanlarındaki sorunlarını belirlemek, çözüm önerileri üretmek açısından bu tür etkinliklerin büyük önem taşıdığını ifade ederek merkez hakkında bilgi verdi.

Orman Mühendisleri Odası Batı Akdeniz Şube Başkanı Orman Yüksek Mühendisi Afşin Karacan ve Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Fakir de orman alanlarının bir ülke için hayati öneme sahip olduğunu belirten birer konuşma yaparak etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kenan Ok’un başkanlığında gerçekleştirilen; SDÜ öğretim üyeleri Doç. Dr. Yılmaz Çatal, Yrd. Doç. Dr. M. Güvenç Negiz ile Dr. Emre Kuzugüdenli, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Türkay Türkoğlu, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özdemir Şentürk’ün konuşmacı olarak katıldığı panele geçildi.

 

Bu haber 826 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...