“Bu ülkeye ihanet ediyorlar”

26 Kasım 2012 19:36

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Yaşar Ayyıldız, Demokratik Toplum Partisi’ne mensup Milletvekillerinin bu milletin verdiğe vergilerle maaşlarını aldıklarını ve bu ülkenin güvenlik güçlerince korunduklarını belirterek; “Ancak onlar PKK terör örgütüne hizmet ederek ülkemize ihanet etmektedirler. Onun için acilen Milletvekillikleri düşürülmelidir” dedi.

DTP Milletvekillerinin gerek dışarıda gerekse Türkiye Büyük Millet Meclisinde yaptıklarının Şehit ailelerini ve Gazileri üzüntüye boğduğunu ifade eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Yaşar Ayyıldız, açıklamasında; “Bilindiği gibi ülkemiz 30 yıldır PKK Terör örgütü ile mücadele ediyor. Bu uğurda binlerce şehit verdik ve binlerce askerimiz de bizler gibi gazi oldu.

AYYILDIZ; “MİLLETVEKİLLERİ TERÖR

ÖRGÜTÜNÜN GÜDÜMÜNDEN ÇIKAMIYOR”

Durum böyle iken, kendisini ‘Kürtleri temsil ediyorum’ diye lanse eden bir parti meclise kadar girerek terör örgütünün propagandasını yapıyor. Oysa bunlar asla Kürtleri temsil etmemektedirler, edemezler de. Çünkü, bunlar terör örgütü ve onun ele başının güdümünde hareket etmektedirler. Kendi iradeleriyle siyaset yapamıyorlar. Türkiye Cumhuriyetini öven bir açıklama yapmaları halinde hemen İmralı’dan ve Dağdan gereken uyarıyı alıp, ülke aleyhine çalışmalarına devam ediyorlar.

“BU MİLLETVEKİLLERİ ÜLKEMİZE İHANET EDİYOR”

Bu ülkenin yani Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Milletvekili olacaksın. Bu ülkenin ekmeğini yiyip, suyunu içip, havasını soluyacaksın. Bu ülkenin milletinin verdiği vergilerden maaşını alacaksın. Üstüne üstlük bu ülkenin güvenlik güçleri tarafından korunacaksın. Başına bir şey geldiğinde seni Polis ve Jandarma koruyacak. Ondan sonra da terör örgütüne hizmet edeceksin. Yok böyle bir olay. Bunun adı düpedüz vatana ihanettir. Bu partiye mensup Milletvekilleri de ülkemize ihanet etmektedir. Onun için bu Milletvekillerinin acilen Milletvekillikleri düşürülmelidir. Eğer bu yapılamıyorsa bu Milletvekillerinin dokunulmazlıkları acilen kaldırılmalıdır.

“TBMM’DE OLSALAR NE OLUR OLMASALAR NE OLUR”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, bu parti ve bu partiye mensup Milletvekilleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde olsalar ne olur, olmasalar ne olur. Bence olmasalar daha hayırlı olur. Türkiye Cumhuriyeti’ne kastedip askerlerimizi şehit eden teröristlerin cenazelerine katılmak ve onları kahraman ilan etmek ihanetin belgesidir.

“DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRILMALI”

Tüm bunlar yetmiyormuş gibi, bir son son yıllarda PKK terör örgütünün şehir yapılanması çıktı. KCK denilen bu yapılanma konusunda devletimiz ve hükümetimiz etkili bir çalışma yürütüyor. Peki bu parti (DTP) mensubu Milletvekilleri ne yapıyor? Onları yaptığı suç ise bizde her gün aynı şeyleri yapıyoruz ve suç işliyoruz diye milletimize inat edercesine kendileri hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunuyorlar. Siz, dokunulmazlığınıza güveniyorsunuz da öyle o hareketi yapabiliyorsunuz. Dokunulmazlığınız kalksın, normal vatandaş olun da göreyim sizi o dilekçeyi verebiliyor musunuz? Veremiyor musunuz?” dedi. 

Bu haber 724 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...