Keçiborlu TOKİ 2. etabı hızla yükseliyor

1 Şubat 2016 19:10

Keçiborlu Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 137 daireli 2. Etap TOKİ konutları projesinde yüzler güldü. Müjdeli gelişmeyi ilçe halkıyla paylaşan Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, kentsel dönüşüm startını da verildiğini açıkladı.

Keçiborlu Belediyesi ve  TOKİ  işbirliği ile 137 daireli 2. Etap TOKİ konutları kaba inşaatı bitmek üzere.  İlçe halkının yıllardır diğer ilçelerde görüp gıptayla baktığı projenin detaylarını Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak paylaştı.

Parlak, " Bildiğiniz gibi geçen yıl arsayı TOKİ'ye teslim ettik. Tapumuzu devrettik, 104 bin 500 lira karşılığında. 3+1 109 tane ayrıca 3 tane kapıcı dairesi, 3+1'de 28 tane daire toplam 137 daire hemen bitmek üzere, Keçiborlumuza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Parlak, Keçiborlu Allah izin verirse bu 5 yıl sonunda, yaşanabilir, güzel bir şehir planlı bir şehir olacak" dedi.

ÜST GEÇİT ARTIK SEÇİM VAATLERİ ARASINDAN ÇIKIYOR

Yıllardır seçim broşürlerini süsleyen Keçiborlu beyaz evler üstgeçit efsaneside sonunda bitiyor. Her üzücü olaydan sonra siyasi amaç olarak kullanılan bölge artık  siyasete alet olmayacak.

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf PARLAK, seçildikten sonra Keçiborlu Beyaz Evler  önüne üst geçit yapacağı yönünde verdiği sözü tuttu.

Başkan Parlak, öğrenci velilerinin ve yaşlıların en çok üst geçit yapılmasını istediğini, beyaz evler  önünde bulunan  karayoluna üst geçit yapılmasından dolayı sevinçli olduklarını söyledi.

Artık vatandaşlarımızın geliş ve gidişlerini daha güvenli bir şekilde yapacağını belirtti. Parlak; Ankara -İstanbul karayolunda üzücü bir olay yaşanmadan Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle görüştüklerini ifade eden Başkan Parlak, üst geçit sayesinde bundan sonra daha güvenli bir ulaşım sağlanacağını, üst geçitten karşıya geçen vatandaşları gördükçe mutlu olacağını belirtti..

 

Bu haber 1491 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...