IYAŞ yatırımlarını büyütmeyi hedefliyor

1 Şubat 2016 19:09

Isparta’nın ve Türkiye’nin çok ortaklı başarılı şirketlerinin en iyi örneklerinden olan IYAŞ büyümeye ve Isparta’ya katkı sağlamaya devam ediyor.

Isparta ile birlikte üç ilde yatırımı bulunan IYAŞ marketten sonra AVM, mobilya, turizm, otel ve bir çok alanda önemli yatırımlara imza attı. Büyük Isparta Oteli’nde yaptığı tadilat sonrasında hizmete açan ve tesisi Isparta’ya kazandıran IYAŞ son olarak adeta dökülen Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayının ihalesini kazandı ve tadilata başladı.

IYAŞ ‘ın kendi bünyesinde ve yaptığı yatırımlardaki iş yerlerinde çalışan sayısı da giderek artıyor. Edinilen bilgilere göre Büyük Isparta Oteli’nde sağlanacak istihdam ile birlikte IYAŞ’ın direk ve dolaylı sağladığı istihdam sayısı 1230 olacak. Bu rakama IYAŞ’a hizmet veren kurum ve kuruluşlardaki çalışanlar dahil değil.

Orta ölçekli 10 fabrikaya bedel IYAŞ’ın başarılı yönetim kurulu başkanı Bahattin Şenol, Isparta’ya hizmet etmekten gurur duyduklarını belirterek:”Isparta için her zaman taşın alına elimizi koymaya devam edeceğiz. İnşallah yeni yatırımlarımız olacak. Bütün adımlarımızı hesaplı ve planlı yapıyoruz. Bize verdikleri desteklerden dolayı Isparta ve bölge halkımıza ne kadar teşekkür etsek az olur” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 703 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...