Anadolu Network Isparta’da

26 Ocak 2016 17:31

2015 yılında kurulan Anadolu Network Isparta’da hizmet veriyor. Hafta sonu gazetecilerle bir araya gelen Anadolu Network şirket ortakları Erdoğan Ilgaz ve Adem Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri çalışmaları ve ürün yelpazesini anlattı.

Ürünlerinin tamamen organik olduğunu ve tüm üyelerine iyi hizmet ve doğru ürün sunmak tek misyonumuz diyen Erdoğan Ilgaz toplantıda konuşmasına şöyle devam etti; “15 yıldan beri Network marketing sistemlerinde Amerikan firmalarıyla çalıştım. Üst düzey yöneticilikler yaptım. Yurtiçi ve yurtdışında liderlik eğitimleri alma imkânım oldu.

15 yıl geçtikten sonra sahada yaşadığımız bazı sıkıntıları tespit ettik. Yukarıdakiler para kazanıyordu ancak aşağıdakilerin kazanması sıkıntı oluyordu. Ürünler ise yurtdışından geliyordu. Çoğunluğu Türkiye açısından ithalat ihracaat dengemizi bozuyordu. Türkiye’de yeteri kadar endemik bitki var. Bizdeki hammaddeler daha değerliyken biz dışarıdaki malları satmak durumda kalıyorduk. Lojistik sıkıntılarının olması, ürünlerin geç gelmeleri, geç teslim etmeleri son derece üzdü.  Bir çok arkadaşımıza mahcup olduk. En sonunda artık bu işin böyle gidemeyeceğini düşünerek kendimiz bir şey yapma kararı verdik. 2013 yılında markalaştırdık. Geçen yılda 7 Temmuz 2015’te Anadolu Network olarak artık Anadolu’dan başlayan bir network sisteminin dünyaya yayılması misyonuyla harekete geçtik.

Misyonumuz içerisinde Türkiye’deki endemik bitkilerin kullanılması, onların ürün haline getirilmesi ve buradan da dünyaya yayılması var. Türkiye’den elde edilemeyen omega3 hariç ürünlerimizin kendi argemizin, kendi kimyagerlerimizin ve bilim adamlarımızın yapmış olduğunu göreceksiniz. Bu bizim için ilk. Ürün yelpazemizi devam ettireceğiz. Her bölgemizin özel ürünlerini, özel bitkilerini ortaya çıkarmak istiyoruz. Buraya gelirken de Isparta’nın meşhur gülünü görünce neden gül serimiz olmasın diye düşündük. Argemiz bununla ilgili kuvvetli.

İş boyutunda sistemi tersine çevirdik. Bizler yıllarca bayi olarak çalıştık. Neyin aksadığını sahada çok iyi biliyoruz. Herkesin kazanabileceği bir sistemi ortaya çıkarmaya çalıştık. Bir kişinin 1000-2000 lira değil de herkesin 5 bin lira kazanabileceği bir sistem ortaya çıkardık. Olabildiğince paylaşımcı olabildiğinde tabana yayılan bir kazanç sistemimiz var.  Denizli merkezli kurulduk. Türkiye’de her noktada yer almaya başladık. Ürünlerimizin içeriği organik.

Son ‘ yıldır network işiyle uğraşıyorum. Şuanda bir ofis oluşturuyoruz. İnternet üzerinden de Anadolu Network sitemizden bize ulaşabilirler. Bu ürünler yüzde 100 doğal ve sağlıklı. Bu ürünler dışarıdan ithal değil tamamen yerli sermaye. Burada yerliliği teşvik ediyoruz.  Anadolu’muzun farklı illerinden en güzel ürünleri biz sistemimize kaydedebiliyoruz. Örneğin Isparta gülü gayet organik ve doğal. Ama biz bunu yurtdışına açamıyoruz. Isparta’da bu işi kurabilirsek organik gül ürünlerini network sistemiyle dünyaya yayabiliriz. Artık network geleceğin sektörü.  Network ile ilgili insanlarda oluşan kötü algıyı değiştirmek istiyoruz. Bizdeki sistemde bir tane bile ürünü sistemden ya da satış noktalarından alarak ürünlerimizdeki başarı görülebilir.”

Bu haber 669 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...