Miniklerden Uygulamalı Değerler Dersi

22 Ocak 2016 14:14

Isparta İstiklal Anaokulu öğrencileri Okullarında öğrendikleri Sevgi, Hoşgörü, Kardeşlik, Adalet, iyi niyet, yardımseverlik gibi kavramları IYAŞ alışveriş  merkezinde boyunlarına astıkları ve ellerine aldıkları pankartlar ile büyükleri ile  Paylaştılar.

AVM içinde ellerine aldıkları Pankartlar ile dolaşan çocuklar büyüklerden tam not aldılar.

İstiklal Anaokulu Müdürü Sevim Özdemir, Okul öncesi programında işlenilen değerler eğitiminde öğrencilere verilen kazanımları uygulamayla halka buluşturduklarını milli ve manevi belirterek değerleri büyüklerle paylaşmak istediklerini söyledi.

Özdemir “hayıtımızdaki bir takım önemli değerleri çocuklar aracılığı ile  çevremize tanıtarak farkındalık yaratmak istedik. Eğitim, Okul öncesi dönemden başlayarak çocuklarımıza hayatımızdaki  önemli değerlerin öğretilmesinin sağlıklı bireylerin yetiştirilmesinde önemli rol oynadığını düşünecek olursak, çocukların çok hızlı öğrendiği ayrıca öğrenilenleri kolayca davranışa döndürdüğü karakter yapısının büyük oranda oluştuğu  bu yaşlarda değer değer eğitiminin önemi olduğu bir kez daha  anlaşıldığını söyledi.

İYAŞ Alışveriş Merkezi Yönetimi ise Minik öğrencilerin AVM içinde yapmış olduğu uygulamayı ise desteklediklerini söylediler.

 

Bu haber 842 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...