CHP İl Yönetiminden Günaydın’a ziyaret

22 Ocak 2016 14:14

Bir süre önce yapılan seçim sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı’na seçilen Eyüp Ersoy ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Beraberinde il yöneticileri ile birlikte Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret eden CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy, il kongrelerini yaptıklarını ve bunun yanı sıra kurultaylarını tamamladıklarını ve parti meclisi üyelerinin belirlendiğini söyledi. Kendilerinin de Isparta İl Başkanlığı görevine seçildiklerini ve yeni seçilmelerinden dolayı da Isparta protokolüne nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini aktaran İl Başkanı Ersoy, parti olarak tüm kurumlarla Isparta için birlikte çalışma gayretinde olacaklarını belirtti. Ersoy, Isparta’nın iyiliğine olacak her türlü projede yer alacaklarını ve destekçisi olacaklarını dile getirdi.

Kendisine gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da CHP’nin İl Başkanı Eyüp Ersoy ve yönetimine yeni görevlerinde başarı dileklerini iletti. Yapılan ziyareti, medeniyetin güzelliği olarak tanımlayan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yapılan bu ziyaret ve karşılıklı görüş alışverişlerinin memnuniyet verici olduğunu aktardı. Günaydın, “Başta Sayın Eyüp Ersoy olmak üzere yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyorum, Isparta’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Görüşmede belediyenin yatırımları, Isparta’nın sorunları ve çözüm önerileri üzerinde duruldu.

 

 

Bu haber 687 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...