Futbol Şube Sorumlusu Turan’dan Flaş Açıklamalar

22 Ocak 2016 14:03

Eğirdirspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Futbol Şube sorumlusu Abdullah Turan, satılık oyuncularının olmadığını ve en iyi oyunculara talip olduklarının altını çizdi.

Turan açıklamasında “ Kulübümüz Eğirdirspor Kulübü Derneği olarak 2015-2016 sezonu 2. Devre transfer çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bu bağlamda transferin bitimine 20 gün kala biri yerli, biri yabancı olmak üzere 2 iyi futbolcu ile menajerlerimiz aracılığı ile temaslarımız sürüyor. Forvet hattına Yabancı oyuncu transferi için Honduras’ta temaslarda bulunduk. Bunun dışında Orta saha 10 numara mevkisine 2. Ligden bir futbolcu ile görüşüyoruz. Bonservis sorunu çözmemiz halinde bu oyuncuyu da kadromuza dahil edeceğiz.

Bazı medya organlarında yazıldığı gibi bir çok futbolcumuza teklifler alıyoruz. Fakat   hiçbir oyuncumuzu satmayı düşünmüyoruz. Aksine geleceğe yatırım yapmaya devam edip, en iyi oyunculara talibiz” dedi. 

Ayrıca Eğirdirsporun bu haftasonu kendi sahasında oynayacağı İscehisarspor karşılaşması Açık Öğretim sınavları dolayısıyla 26 Ocak 2016 Salı günü saat: 13.30’a ertelenmiştir.

 

Bu haber 761 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...