Aranan şahıs yakalandı

21 Ocak 2016 17:54

Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hakkında 4 Yıl 2 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakaladı. Bahçelievler Mahallesinde yakalanan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca Yalvaç ilçesinde bir araçta yapılan kontrolde ruhsatsız av tüfeği bulundu.

4 YIL 2 AY KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI OLAN ŞAHIS YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hakkında “Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık” suçundan dolayı 4 Yıl 2 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yürütülen bir soruşturma kapsamında ifade vermediğinden dolayı aranmakta olduğu anlaşılan M.K. isimli şahsın yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde Bahçelievler Mahallesinde bir ikamette bulunduğu bilgisi elde edilmesi üzerine bahsi geçen ikamete gidilerek ikamette bulunduğu anlaşılan şahıs yakalanmıştır.

Hükümlü M.K. isimli şahıs hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.

RUHSATSIZ AV TÜFEĞİ YAKALANDI

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce ilçemizin giriş ve çıkış noktalarında yol kontrol ve denetim çalışmaları sırasında durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan kontrolde aracın içerisinde bir adet av tüfeği bulunduğu anlaşılarak incelemeye alınmıştır.

Yapılan incelemede pompalı olduğu anlaşılan av tüfeğinin kısa dipçikli olduğu ve namlu uzunluğunun 43 cm. olduğu ayrıca haznesinde ise 4 adet dolu fişek bulunduğu anlaşılmıştır. Namlu uzunluğu 45.72 cm den kısa olmaması, dipçiğinin kısalabilir, katlanabilir veya tabanca tipli olmaması gereken av tüfeğinin ayrıca haznesinin 3 ile sınırlı olması gerekirken konuyla ilgili 2521 Sayılı Kanunda belirtilen hususlara uygun olmadığı anlaşılarak tüfek muhafaza altına alınmıştır.

Araç sürücüsünün av tüfeğinin kendisine ait olduğunu ve ruhsatı bulunmadığını beyan etmesi üzerine gerekli yasal işlemler yapılarak şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.

Bu haber 607 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...