TKDK’dan 11 projeye 5 Milyon TL Destek

12 Ocak 2016 18:50

15. Proje Başvuru Çağrı Döneminde TKDK İl Koordinatörlüğüne proje sunan proje sahipleri ile sözleşme imzalandı.

İl Koordinatörü Doç. Dr. Süleyman GÜLCÜ, 15. Proje Başvuru Çağrı Döneminde Koordinatörlüğümüze 11 adet proje sunulduğunu belirterek yapılan gerekli incelemeler sonrasında desteklenme kararı verilen proje sahipleri ile sözleşme imzalandığını söyledi. Sözleşmesi yapılan bu projeler ile Isparta’da farklı sektörlerde toplamda 11.910.063,45 TL yatırım yapılacağını ve bu tutarın 6.920.541,43 TL’ sinin hibe olarak yatırımcılarımıza geri ödeneceğini vurguladı.

Gülcü, projesini hazırlayıp gelen yatırımcılarımıza Kurumumuz tarafından büyük destekler verildiğinin altını çizerek Isparta’ da yapılacak olan yatırımlarla Isparta ekonomisinin ivme kazanacağını ve ek istihdam alanı oluşacağını söyledi. Isparta’da yatırım yapmak isteyen yatırımcıları ağırlamaktan memnun olacağımızı belirten Gülcü, İl Koordinatörü olarak sözleşmesi imzalanan projelerin bir an önce tamamlanmasını ve önce yatırımcılarımız sonrada Isparta’mız için hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini söyledi.

Faydalanıcılarımız başta İl Koordinatörümüz Doç. Dr. Süleyman Gülcü olmak üzere tüm Koordinatörlük çalışanlarına teşekkür etti.

 

 

Bu haber 640 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...