Haberler
Başdeğirmen’den Yeni Yıl mesajı

MUSTAFA GÜRKAN’I KAYBETTİK
12 Aralık 2015 10:24
Bugün Öğle Namazını takiben Mimar Sinan Camii’nden kaldırılacak
Isparta’da ilk sanayi hamlesini gerçekleştiren isimlerden biri olan Merhum Mehmet Gürkan’ın oğlu, İpliksan A.Ş. ve Gürkan Gülyağı A.Ş.’nin kurucusu Mustafa Gürkan perşembe günü akşam vefat etti.
Ispartalıların çok sevdikleri isimlerden biri olan Mustafa Gürkan efendiliği, mütevaziliği, hoşgörüsü ve yardım severliği ile Ispartalıların gönlünde saygın isimlerden biriydi. Isparta’da gerçekleştirilen her hayır işinde katkısı bulunan, özellikle Ispartalı gençler için yaptırdığı bir çok okulla Milli Eğitim camiasına büyük katkı sağlamış, ailesinin ismini ölümsüzleştirmişti.
1926 doğumlu olan Mustafa Gürkan, uzun bir süredir yaşamını İstanbul’da sürdürüyordu. Cenazesi bugün Mimar Sinan Camiinden öğle namazını takiben Yenice Mahallesindeki aile kabristanında toprağa verilecek.
Merhum’a Allah’tan rahmet, ailesi ve Ispartalılara başsağlığı dileriz.