Düş Yakamdan Tiyatro Severlerle Buluştu

1 Aralık 2015 17:34

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen 2 Perdelik Düş Yakamdan isimli tiyatro oyunu Kültür Sineması’nda tiyatro severlerle buluştu. Isparta Belediyesi tarafından getirtilen ve vatandaşların ücretsiz olarak yararlandığı Düş Yakamdan isimli tiyatro oyunu Mustafa Arıkoğlu tarafından uyarlanırken, yönetmenliğini Cengiz Küçükayvaz yaptı.

Cuma akşamı saat 19.00’da Kültür Sineması’nda sahnelenen tiyatro oyununa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, koltukların yanı sıra koridorlarda insanla doldu.

Tiyatro severlerin ilgi ile izlediği bol kahkahalı tiyatro oyunu sonrasında izleyenler Isparta Belediyesi’ne bu hizmetten dolayı teşekkür etti.

Mustafa Arıkoğlu'un uyarladığı, yönetmenliğini Cengiz Küçükayvaz'ın yaptığı, evliliklerini kurtarmak için tatile gitmeye karar veren çiftin, uçakla seyahat ederken uçağın düşmesi ile ıssız adada bir yandan hayatta kalmanın çarelerini ararken diğer yandan da evliliklerini sorgulamaya başladıkları komik bir dille anlatıldığı 2 perdelik komedi oyununda, Cengiz Küçükayvaz, Züleyha Karyağdı Küçükayvaz, Tarık Karyağdı ve Eray Türk, rol aldı.

Bu haber 686 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...