TARSİM Tarım Fuarında çiftçilerle buluştu

1 Aralık 2015 17:32

Tarsim, tarım sigortası havuzunu fuarlarda çiftçilere tanıtıyor. Tarsim Antalya Bölge Müdürü Mustafa Değer , tarım ve hayvancılık fuarlarına 2006 yılından bu yana katılım sağlandığını belirtti.

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), 26-29 Kasım 2015 tarihlerinde Isparta SDÜ Kongre Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen Göller Bölgesi -Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık katılımcıları arasındaydı.

Değer, Türkiye’nin çok farklı noktalarında gerçekleştirilen fuarlar aracılığıyla, üreticiler ve acentelerle bir araya geldiklerini ve sigorta sektörüne yeni bir soluk kazandıran devlet destekli tarım sigortaları hakkında bilgi verdiklerini ifade etti.

Değer, Tarsim’in kuruluşundan bu yana üreticiyi bilgilendirmek amacıyla ihtisas fuarlarına katıldıkların belirterek şunları söyledi:

“Ülkemizdeki iklim dengesinin giderek kritik bir öneme sahip olması, poliçe primlerinin yüzde 50’sinin devlet tarafından karşılanması, teminatların çiftçinin beklentisi ve ihtiyaçları doğrultusunda genişletilmesi, sisteme olan ilgi ve güvenin kısa bir süre içinde artmasına sebep oldu. Bu şekilde en önemli tanıtım araçlarından biri olan fuarlar vesilesiyle hizmetlerimizi üreticilerimize anlatarak, sistemden beklentilerini öğrenme fırsatı yakalıyoruz.”

 

Bu haber 626 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...