Mustafa Yıldız CHP Merkez İlçe’ye aday

25 Kasım 2015 14:29

2000 yılından bu yana Cumhuriyet Halk Partisi’nde aktif görev alan ve bu süreçte İl Yönetimi, Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Mustafa Yıldız, 6 Aralık’ta yapılacak Merkez İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Ispartalı olarak siyasi hayatının farklı dönemlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nde görev aldığını belirten Yıldız, ‘’Bugün de Merkez İlçe Kongresi için adaylığımı açıklıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Merkez İlçe Başkanı seçilmem durumunda ilimizde birleştirici, bütünleştirici ve yapıcı bir üslup ile Isparta’nın sorunları ile ilgileneceğime, parti politikamız ve partililerimizin talepleri doğrultusunda Ispartalılara daha mutlu bir gelecek sağlamak adına hizmet edeceğime söz veriyorum. Bu süreçte kadrolarımızın gençleşmesi, parti organlarında gençlerin söz sahibi olması daha çok kadının parti çalışmalarına gönüllü olarak katılması ve partide söz sahibi olması için elimden gelen her desteği vereceğimi de bu vesileyle beyan ediyorum. Bugüne kadar birlikte çalıştığımız tüm il ve ilçe yöneticisi arkadaşlarıma teşekkür eder, Merkez İlçe Başkan adaylığı sürecindeki çalışmalarımızda da aynı birliktelik ve uyum içinde çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim’’ dedi.

MUSTAFA YILDIZ KİMDİR?

1959 yılında Eğirdir İlçesi Aksu-Yakaafşar Köyünde doğdum. İlk ve Orta öğrenimimi Yakaafşar Köyünde tamamladım. Lise yıllarında Cumhuriyet Halk Partisi gençlik Kollarında çalıştım. 1978 yılında Isparta ŞAİK Lisesi’nde mezun oldum. Isparta ili merkezinde esnaflık yapmaya başladım. 2000 yılından itibaren 2 dönem Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetiminde görev aldım. 2010 yılında emekli oldum. 2012 yılında tekrar Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimine seçildim. Aynı zamanda partimi temsilen, Isparta Kent Konseyi Yürütme Kurulu’na seçildim. Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İli, Örgütlenmeden sorumlu Başkan Yardımcısı ve Isparta Kent Konseyi yürütme Kurulu Üyesi olarak görevlerim devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babası.

 

Bu haber 666 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...