“Babam olsa affetmem”

21 Kasım 2012 17:55

Emniyet Müdürü Mehmet Or, trafikte hiçbir kural ihlaline tahammüllerinin olmadığını belirterek; “Hız ihlali, kırmızı ışık ihlali, alkollü araç kullanımı yapanları babam olsa affetmem” dedi.

Görevlerinin Isparta halkının huzurlu bir şekilde yaşamasını sağlamak olduğunu ifade eden Emniyet Müdürü Mehmet Or, özellikle hırsızlık ve trafik kurallarının ihlali konusunda taviz vermelerinin söz konusu olmadığını söyledi. Müdür Or, özellikle trafikte kural ihlalleri konusunda titiz davrandıklarını belirterek; “Trafikteki denetimlerimizi artırdık. Kırmızı ışık ihlali, alkollü araç kullanımı, hız limiti aşımı gibi konularda ekiplerimiz özellikle incelemelerini yapıyorlar. Çünkü, bu şekildeki davranışlarıyla halkımızın  huzurunun bozulmasına asla müsaade etmeyiz. Bu hususlarda kural ihlali yapan babam da olsa affetmem” şeklinde konuştu.

Emniyet Müdürü Mehmet Or, geçtiğimiz günlerde çeşitli mahallelerde yaptıkalrı Huzur toplantılarından da örnek vererek; “Çünür Mahallesi’nde yaptığımız Huzur Toplantısı’nda vatandaşlarımızın özellikle alkol alanlarla ilgili şikayetlerini dikkat çekici buldum. Çünür’de vatandaşlar diyor ki, ‘yol kenarlarında araçlarında alkol alan şahıslardan dolayı tarlamıza gidemiyoruz’. Bu doğrultuda piknik alanlarında araçlarında alkol alan vatandaşlarla ilgili ciddi çalışmalar yapıyoruz. Ekiplerimiz bu şekilde yakaladıkları şahıslar hakkında gerekli cezai işlemi uyguluyorlar” dedi.

 

Bu haber 792 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...