“Derneğimizin adını kullanarak para isteyenlere itibar etmeyin”

17 Kasım 2015 15:27

Isparta İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı İbrahim Yavuz, dernekleri adına para isteyen vatandaşlar olduğunu ve bu vatandaşlara itibar edilmemesini istedi.

İşitme Engelliler Spor Kulübü Dernek Başkanı İbrahim Yavuz, dernek adını kullanarak para toplamaya başlandığını belirterek, “Elinde hiçbir şekilde derneğimizle ilgili belge olmayan kişilere para yardımı yapmayın” dedi.

İşitme Engelliler Spor Kulübü Dernek Başkanı İbrahim Yavuz, yaptığı açıklamada “bizim adımızı kullanarak para toplayan şahıslara inanılmamasını” dile getirdi. İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneğinin adını kullanarak ne olduğu belirsiz kişilerin para topladığını ifade eden İşitme Engelliler Spor Kulübü Dernek Başkanı İbrahim Yavuz “Bizim derneğimiz adına para toplatıldığını duyduk. Bu gibi kişilere kesinlikle itibar etmeyiniz. Bizim adımıza ne olduğu belirsiz şahıslar para toplamaya başladılar. Ispartalı vatandaşlarımızın bu kişilere inanmaması gerekmektedir” dedi.

Bir dernek adına para toplayabilmek için resmi evraklara gerek duyulduğunu belirten Yavuz “Vatandaşlarımız eğer yardım etmek istiyorsa derneğimize gelerek makbuz karşılığında yardımda bulunabilirler ama bizden kimse dışarıda bizim adımıza yardım toplamıyor. Para toplayan şahıslar dernek gibi görünüyorsa ellerinde resmi bir evrak varsa yardımı yapsınlar. Vatandaşlarımız derneğin adını, başkanını, adresin araştırsınlar öyle yardımda bulunsunlar. Bunların karşılığını alamıyorlarsa o kişilere inanmasınlar" ifadelerinde bulundu.

 

 

Bu haber 738 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...