‘Günaydın, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarından birisi’

29 Ekim 2015 12:46

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Hüseyin Kocabaş, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, seçim sürecinden bahsederek, MYK Üyesi Hüseyin Kocabaş’ın bölge çalışmalarına katkıda bulunmak ve son değerlendirmelerde bulunmak için Isparta’da bulunduğunu söyledi. Yalçın, “MYK Üyemiz Hüseyin Kocabaş beyle Antalya ve Isparta ile ilgili çalışmalarımızı birlikte sürdürüyoruz. Bizlere öncülük ediyor ve katkıda bulunuyor. 1 Kasım seçimlerine az bir süre kala ve seçim günü yapılacak çalışmaları birlikte değerlendirmek üzere ilimize geldiler. Belediye başkanımızı ziyaret ediyoruz. Belediye başkanımıza da ilimize yapmış olduğu önemli hizmetler ve Isparta’ya kazandırdığı değerler açısından kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

1 Kasım seçimleri öncesinde incelemelerde bulunduklarını eksiklikler varsa onlarla ilgili istişareler yapmak üzere Isparta’da olduklarını söyleyen MYK Üyesi Hüseyin Kocabaş, “Bu kapsamda Isparta Belediyemizi de ziyaret ettik. Başkanımızın ve belediyemizin çalışmalarından aşırı derecede memnun olduk. Sayın Belediye Başkanımız hem Türkiye’de hem de Milliyetçi Hareket Partisi’nin en başarılı belediye başkanlarından birisi. Diğer belediyelerimize de örnek olarak gösterebileceğimiz bir belediye başkanımız. Bu vesileyle de yapmış olduğu çalışmalarından dolayı kendisine çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Belediye çalışmaları ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Günaydın, “Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. Yaptığımız ve yapacak olduğumuz çalışmalarla ilgili kendilerinden fikirler alıyoruz. Ziyaretlerinden dolayı MYK Üyemiz Hüseyin Kocabaş bey ve ekibi ile parti teşkilat ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bu ziyaretin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 631 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...