IGİAD’dan kutlama mesajı

28 Ekim 2015 15:29

Isparta Genç İş Adamları Derneği (IGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan GÖKDOĞAN, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Gökdoğan’ın mesajı şöyle: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından bizlere armağan edilen Cumhuriyetin 92.yılına ulaşmanın sevinç ve gururu içerisindeyiz.

Türkiye’nin konjonktürü ne olursa olsun biz Cumhuriyetimizi, çağın gerekleri karşısında sürekli yenileyip geliştirmek ve evrensel demokrasinin değerleriyle taçlandırmak, bizim için asla vazgeçilemeyecek hedeflerin başında gelmektedir.

Bağımsızlığımızın ve vatanımızın bölünmez bütünlüğünün simgesi olan Cumhuriyetin biz gençlerden beklediği çalışkan ve güçlü Türk Gençliği olma vazifesi Cumhuriyetin en temel dayanaklarından biri olacaktır.

Bu şerefli günde başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve O’nun silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını ve Cumhuriyetimizin 92.yılını candan kutluyoruz.”

 

Bu haber 617 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...