“AKP irtifa kaybetmeye başlamıştır”

28 Ekim 2015 15:27

MHP Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, "AKP irtifa kaybetmeye başlamıştır. Kaybedilen irtifa kazanabilmek için Necip Türk Milletini vererek kandırılmaya çalışılmaktadır" dedi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, İslam Aleminin Hicri Muharrem ayını tebrik etti.  Yılmaz, "Muharrem ayında Rabbimden Türk-İslam Aleminin Aşure gününü tebrik ederek hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Kerbela ruhunu anlayamayarak Türk-İslam coğrafyasını kan gölüne çevirmeye çalışan ve Siyonizm’in bu oyunlarına çanak tutan siyasi irade daha dikkatli ve böl parçala ve yok et zihniyetin değirmenine su taşımamalıdır. AKP’nin siyasi iradesi ise Türk-İslam coğrafyasına bakmalıdır. Bu coğrafya da sanki, 10 Ekim 680 yani 10 muharrem 61 yılı gibi Kerbela gibi kan gölüne çevrilmiştir. Kerbelada şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Türk İslam dünyasındaki bu kaosun çıkış sebepleri ve siyasi destekçileri neden dış ilişkileri geliştirmeli ve Milli devlet ve güçlü iktidar oluşturarak siyonizme ve emperyalist güçlere boyun eğmeden liderlik ayni abilik yapmalıdır" dedi

1 Kasım 2015 genel seçimlerde Allahı’n izni ile Milliyetçi Ülkücü Hareket iktidar olduğunda önce Türk-İslam dünyasındaki akan kana dur diyeceklerini kaydeden Yılmaz;" Tüm soydaşlarımız ve Din kardeşlerimizle güven ortamı oluşturarak akan kan ve gözyaşı sona ererek güven ortamı oluşturulacaktır. Günümüz siyasetine baktığımız da AKP’nin seçim vaatlerinde tamamen ekonomik söylemler bulunmaktadır. Ben Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Merkez İlçe Başkanı olarak soruyorum “ Madem ki Ülkemin bütçesi buna müsaitti de neden bu güne kadar işçi, memur, çiftçi ve emekli kardeşlerimize vermediniz?.” Demek ki Akp irtifa kaybetmeye başlamıştır. Kaybedilen irtifa kazanabilmek için Necip Türk Milletini vererek kandırılmaya çalışılmaktadır. Akp zihniyeti aynen şunu yapmaktadır. Önce toplumu fakirleştirmekte sonra topluma yardım paketleri vererek biat kültürü oluşturarak “Biz iktidar da olmaz isek onlar bu yardımları keser” diye algı oluşturmaya çalışmaktadır. Türk Milleti hiç zaman zalimin yanında olmamıştır. Her zaman her yerde mazlumun yanı başında yer alarak ona yardımcı olmuştur. Türk milleti her daim zor durumdaki soydaşını ve dindaşını yardım çağrısını beklemeden yanı başında olmuştur. Milliyetçi Ülkücü Hareket’in iktidarında da bu aynen devam edecektir. Isparta’lı Hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunarım" dedi.

 

Bu haber 639 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...