SDÜ öğrencileri Rüya Park’ta

22 Ekim 2015 17:54

Görsel zenginliği ile çevrenin ziyaret odağı olan Eğirdir Rüya Park bu kez Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerine ev sahipliği yaptı.

Üniversite’nin hukuk ve tıp bölümü öğrencilerinden oluşan yüz elli kişilik bir grup 17 Ekim 2015 Cumartesi günü Eğirdir’i ziyaret etti. Sabah kahvaltısını ve öğle yemeğini Rüya Park Kır Düğün Bahçesi’nde gerçekleştiren öğrenciler Rüya Park’a hayran kaldılar. Güzel bir

 sonbahar havasında ve güneşin ilk ışıkları altında göl kenarında çaylarını yudumlayan gençler unutulmaz bir gün yaşadıklarını dile getirdiler.

Kalp Damar Cerrahisi ve Kalp Damar Araştırma Üyesi Yard. Doç. Dr. Kadir Çeviker ile Adli Tıp Ana Bilim Dalı’ndan Dr.Abdülkadir Yıldız, öğrencileri böylesi güzel bir yere getirip çevre güzelliği ile dolu Eğirdir’i tanıtmaktan son derece memnun olduklarını bildirdiler.

Bir ara tekne ile göl turu yapan öğrenciler unutamayacakları anılar yaşadılar.

Belediye Başkanı ve Rüya Park’ın mimarı Ömer Şengöl’ün de katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette Başkan Ömer Şengöl şunları söyledi:

“SDÜ’nün değerli öğrencilerini ilçemizde böyle güzel bir ortamda ağırlamaktan son derece memnunuz. Parkımızı mümkün olduğu kadar zenginleştirmeye ve her kesime uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Yaz boyunca ziyaretçilere açık olan parkımızda genelde küçüklere seslenmeyi ön planda tutmuştuk. Bu yazdan sonra da büyükler için çalışmalarımız olacak; böylece parkımıza gelen bir aile küçüğünden büyüğüne değin zaman geçirmiş olacak.”

Hayvanlar ve bitki bölümünü gezen öğrenciler Eğirdir’den memnun ayrıldılar.  

Bu haber 664 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...