Uluborlu’da Hacı Ahmet Şençopur Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi hizmete girdi

20 Ekim 2015 19:15

Hafta sonu Isparta’ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Uluborlu’da yapımı tamamlanan Hacı Ahmet Şençopur Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin açılışına katıldı.

Uluborlu İbrahim Etem ERBİL Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin yanında bulunan araziye Uluborlulu hayırsever İşadamı Mehmet Şençopur’un yapımı üstlendiği Hacı Ahmet ŞENÇOPUR Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin açılışı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen GÜRCAN’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Program saat 13.30’da açılışı yapılacak olan tesisin önünde gerçekleştirildi. Programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen GÜRCAN, Isparta Valisi Vahdettin ÖZKAN, İlçe Kaymakamı Adem ÇELİK, Belediye Başkanı Mehmet ÜNVERDİ, Uluborlulu hayırsever işadamı Mehmet ŞENÇOPUR’un yanı sıra il ve ilçe protokolünden birçok isim katıldı.

Program Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve ebediyete intikal eden Aziz Türk Büyükleri anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve ardından milli marşımızın okunmasıyla başladı.

İlk olarak kürsüye açılış konuşmasını yapmak üzere tesisin yapımını üstlenen hayırsever işadamı Mehmet ŞENÇOPUR çıktı. Konuşmasında böyle bir tesisin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Şençopur, açılışı yapılan tesisin vatana millete hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Açılış konuşmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen GÜRCAN konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktı. Bakan Gürcan konuşmasında Türkiye genelinde Bakanlık olarak yaptıkları faaliyetlere yönelik istatistiki bilgiler verdi ve bu kurumu Uluborlu’ya kazandıran herkese teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından plaket törenine geçildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen GÜRCAN günün anısına tesisi yaptıran hayırsever işadamı Mehmet ŞENÇOPUR’a plaket takdim etti. Belediye Başkanı Mehmet ÜNVERDİ’de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen GÜRCAN ve Isparta Valisi Vahdettin ÖZKAN’a plaket takdim etti.

Plaket töreninin ardından kurdele kesilerek tesisin açılışı yapıldı ve sonrasında katılımcılarla birlikte bina gezildi.

Daha sonra yine hayırsever vatandaş Ali Orhan KİRİŞOĞLU tarafından yapımı üstlenilen ilkokulun temel atma törenine geçildi. İlçede bulunan eski Atatürk İlkokulu binasının sağlamlık bakımından yetersiz olması sebebiyle yeniden yapılması kararı alınmış ve yapımını Uluborlulu hayırsever vatandaşımız Ali Orhan KİRİŞOĞLU üstlenmişti. Geçtiğimiz günlerde işlemlerine başlanan ilkokulun bugün Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen GÜRCAN’ın katılımıyla gerçekleştirilen törenle temeli atıldı.

Son olarak yeni açılışı yapılan Hacı Ahmet ŞENÇOPUR Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin önünde vatandaşların da katılımıyla tertiplenen yemeğe katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Ayşen GÜRCAN ilçeden ayrıldı.

Bu haber 952 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...