"Devlet eliyle, kamu gücüyle seçim yapıyorsunuz"

19 Ekim 2015 17:12

1 Kasım’da yapılacak olan milletvekilliği seçimlerine yoğun bir tempo içerisinde hazırlanan MHP Milletvekili Nuri Okutan, yaptığı kamu, kurum ve kuruluş ziyaretlerinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ak Parti'nin istikrar üzerinden yaptığı seçim propagandasını, 'İktidar olurlarsa zulümler artar, karanlık dönem başlar' sözleriyle eleştirdi. Ak Parti'nin kamu dairelerinde gerçekleştirdiği toplantılarla ilgili ise, "Devlet eliyle, kamu gücüyle seçim yapıyorsunuz" diye seslendi.

TEİAŞ 7. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden Milletvekili Okutan ve beraberindeki partililer, idareci ve çalışanlarının kapısını çalarak, sohbet etti.

Milletvekili Okutan, yaptığı ziyaretlerde çalışanlara, “Şehirlerin Aynasından Vali Nuri Okutan” isimli kitabını hediye etti.

MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, gündeme ilişkin değerlendirmesinde ise Ak Parti'nin istikrar üzerinden yaptığı seçim politikasını eleştirdi, Ak Parti'nin tek başına hükümet olması halinde ülkede karanlık bir dönemin başlayacağını öne sürdü.  Okutan, Ispartalılara seslenerek 'İstikrar' lafına inanmayın dedi, bir de örnek verdi. İktidar alternatifi olarak MHP'yi işaret etti.

Ak Parti Milletvekillerinin kamu dairelerinde yaptığı toplantıları da eleştiren MHP Milletvekili Nuri Okutan, "Devlet eliyle, kamu gücüyle seçim yapıyorsunuz" dedi.  Kamu görevlilerine de seslenen Okutan, "Bugünün yarını da var, aman dikkatli olun" çağrısı yaptı.

Bu haber 738 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...