“Doğaya saygılıyız"

16 Ekim 2015 16:14

Göller Bölgesi Doğa Sporları ve Hobi Kulübü Derneği (GÖLDOSK) Yönetimi, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. GÖLDOSK Başkanı Fikret Yurtaslan ve yönetim ile denetim kurulu üyeleri, ziyarette derneklerinin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Derneğin amaçlarının insanlara doğayı sevdirmek olduğunu ve doğayla insanın hasretinin başladığını kaydeden GÖLDOSK Başkanı Fikret Yurtaslan, Isparta’nın görünmeyen yüzünü doğaseverlere gösterdiklerini kaydetti. Yurtaslan, “Sayın Başkanım sizin doğaya ve yeşile olan sevdanızı bizde doğada, doğaseverlere göstermeye çalışıyoruz. Tabiri yerindeyse sizin yolunuzdan gidiyoruz” derken, 2014 ve 2015 yılındaki katılımcı sayıları ve şu ana kadar gerçekleştirdikleri etkinliklerde kat ettikleri mesafelerden bahsetti. Yurtaslan üyelerine ayrıca derneklerinde çeşitli sosyal faaliyetler de düzenlediklerini anlattı.

Sağlıklı bir toplum için yürüyüşün büyük önem taşıdığını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye olarak çevre ve doğaya yaptıkları katkılardan bahsetti. Belediye olarak doğaya saygılı olduklarını bunun en önemli göstergelerinden birisinin de, döneminde şehre dikilen bir milyonun üzerinde ağaç olduğunu ifade eden Günaydın, şehrin temizliğinin de ortada olduğunu bunun da doğaya yapılan bir katkı olarak görülmesi gerekliliğine işaret ederek, dernek yöneticilerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti. 

 

Bu haber 619 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...