Her şey huzur ve güvenliğimiz için…

12 Ekim 2015 18:57

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü,  Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin takibi sonucu çeşitli suçlardan aranan şahıslar yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

Konu ile ilgili yapılan duyuruda; “Asayiş Şube Müdürlüğümüzce vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalayarak adli mercilere teslim etmiştir.

Asayiş Şube Müdürlüğümüz,  Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerimizin takibi sonucu hakkında;

(4) Dört adet tehdit suçu; (4) Dört adet hakaret suçu; (8) Sekiz adet Basit Yaralama suçu; (2) adet Dolandırıcılık suçu; Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak suçu ve Kültür Varlıkları Bulmak Amacıyla İzinsiz Olarak Kazı veya Sondaj Yapmak suçlarından;

Toplam 20 adet arama kararı bulunan, 6 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile 10.100 TL adli para cezasından dolayı aranan Ü.S. isimli şahsın, ekiplerimizin takibi ve çalışmaları sonucunda yeri tespit edilmiştir ve Antalya KOM Şube Müdürlüğü ile irtibat geçilerek yakalanması sağlanmıştır.

Hakkında Tehdit ve (2) adet Kasten Öldürme suçları olmak üzere toplam 3 ayrı suçtan hapis cezası bulunan H.K. isimli şahıs, ekiplerimizin takibi ve çalışmaları sonucunda yakalanarak adli mercilere  teslim edilmiş,  tutuklanarak cezaevine konulmuştur”.

 

Bu haber 634 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...