Bilgiç; “1 Kasım dönüm noktası olacak”

9 Ekim 2015 18:56

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ilçe ve köyleri ziyaret etmeye devam ediyor. Keçiborlu’nun Kozluçay, Gülköy, Kaplanlı, Aydoğmuş ve İncesu köylerini ziyaret eden Milletvekili Bilgiç vatandaşların sorunlarını dinledi. Milletvekili Bilgiç yaptığı konuşmada, “1 Kasım bir dönüm noktası olacak” dedi.

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 1 Kasım’da yapılacak Milletvekili seçimlerini bir dönüm noktası olarak niteleyerek, “Ülkemiz çeşitli mihraklar tarafından karıştırılmaya çalışılıyor. Bölgede güçlü bir Türkiye istemeyenlerin rahatsızlığından kaynaklanıyor bütün bu olanlar. 1 Kasım’da Türkiye’de yeniden istikrarın sağlanması için büyük bir adım atılacak Allah’ın izniyle” diye konuştu.  Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Türkiye’de istikrarın sürmesi ve güçlü bir ülke olarak hayatiyetini devam ettirmesi için AK Parti iktidarına ihtiyaç var. Ben sizlere güveniyorum. İnanıyorum ki sizler eskisinden daha güçlü destek vererek bu oyunları bozacaksınız” diyerek vatandaşlardan destek istedi.

‘ISPARTA‘DA YAPTIKLARIMIZ ORTADA‘

AK Parti’nin Isparta’da birinci parti olduğunu belirten Milletvekili Bilgiç, kendilerinin yaptıklarına karşı, diğerlerinin bir çivi bile çakmadıklarının ortada olduğunu söyledi. Bilgiç: “Isparta’ya hastaneleri getirdik, teşviği  getirdik. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA)’nı getirdik. Kırsal Kalkınma Teşkilatı’nı getirdik. Kara Havacılık Okulu‘nu getirdik. Darıderesi Barajı‘nı yaptık. ‘Biz bunları söylüyoruz. Diğerleri ne yaptı?” diye sordu.

Milletvekili Bilgiç, “AK Parti sağlık, sosyal güvenlik, turizm, enerji, ulaştırma ve devletin bütün mekanizmalarına kadar ciddi çalışmalar yaptı” şeklinde konuştu.

Bu haber 584 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...