Aktif Eğitimciler ‘Yılın öğretmeni’ni seçiyor

5 Ekim 2015 18:37

Aktif Eğitimciler Sendikası muhteşem bir etkinliğe daha imza atıyor.

Aktif Eğitimciler Sendikası Isparta İl Temsilcisi Kemal AYDIN, okulunda yararlı, başarılı, özgün ve kamuoyunun ilgisini çeken faaliyetler yapan öğretmenleri belirlemek, topluma tanıtmak, teşvik etmek ve ödüllendirmek amacıyla “Okula Can Veren Yılın Öğretmenleri” seçimini yapacaklarını belirtti.

Kurulduğu günden bu yana çok kısa bir zaman geçmesine rağmen Aktif Eğitimciler Sendikası bir çok başarılı faaliyet düzenledi. Bu faaliyetlere bir yenisini eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten AYDIN, “Okula Can Veren Yılın Öğretmenleri” seçiminin Genel Merkez tarafından tüm Türkiye’de başlatıldığını, sendikasına bakılmaksızın her ilden başarılı öğretmenlerin başvuru yapabileceğini söyledi.

“Okula Can Veren Yılın Öğretmenleri” Ödülleri

Yılın Öğretmenine 3.000 TL para ödülü, Kristal plaket,

Yılın 2. Öğretmenine 2000 TL para ödülü, Kristal plaket,

Yılın 3. Öğretmenine 1000 TL para ödülü, Kristal plaket,

İl birincileri de plaketle ödüllendirilecektir.

Kemal AYDIN, yarışma ile ilgili olarak şunları da ekledi.

1-Yarışmaya, www.aktifegitimsen.org.tr adresinde bulunan “Okula Can Veren Yılın Öğretmenleri” Aday Formunu 28 Eylül - 25 Ekim 2015 tarihleri arasında doldurularak başvuru yapılacaktır.

2-Öğretmen; kendini teklif edebileceği gibi bir başka meslektaşını da aday olarak önerebilir.

3-“Okula Can Veren Yılın Öğretmenleri” Aday Formunda öğretmenin aday gösterilme nedenlerinin tüm ayrıntılarıyla belirtilmesi ve konuyla ilgili varsa fotoğraf, video vb. dokümanların okulacanverenler@gmail.com e-posta adresine adı, soyadı, il ve kurum adı belirtilerek gönderilmesi gerekmektedir.

4-16 Kasım 2015 tarihinde Aktif Eğitim-Sen Genel Merkez seçim komisyonu ilk 10 adayı İnternet Sayfasından ilan edecektir.

Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgilere Aktif Eğitimciler Sendikası web sayfasından ulaşılabilir.

Bu haber 637 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...