Eğirdir’de yeni bir ilçe müdürlüğü açılacak

17 Kasım 2012 13:57

Önceleri İl sosyal Hizmetler Müdürlüğü olarak bilinen ve yeni adı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olan kuruluşun yeni müdürü Yakup Kütük Eğirdir’e gelerek Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret etti ve çarşı merkezinde incelemelerde bulundu.

Beraberinde İl Müdür Yardımcılarının da bulunduğu ziyarette İl Müdürü Yakup Kütük, Başkan Özmeral’e Eğirdir’de yeni bir İlçe Müdürlüğü kurmak için çalışmaların başladığını belirterek geçici olarak kiralık bir binaya ve gelecek için bina yapmak üzere yeterli bir arsaya ihtiyaçlarının olduğunu ifade etti.

Çok önceleri İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yapan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir’in yeni bir İlçe Müdürlüğü ile tanışacak olmasından çok memnun kaldığını belirterek, “Belediye olarak her türlü yardıma ve desteğe hazırız. Aile ve sosyal Politikalar Bakanlığı’nın hizmet sahası çok geniştir. Zaten bütçesi de oldukça zengindir. Sosyal Devlet anlayışının kökleşmesi daha çok gelişmesi için gayretli çalışmaları görmek bizi ve halkımızı çok sevindiriyor. Yeni ve hayırlı vazifenizde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Özmeral, İl Müdürü Yakup Kütük’ü zaman kaybetmeden yeni bilgilerle Isparta’daki makamında ziyaret ederek İlçe Müdürlüğü kuruluşunun hızlandırılmasını istedi. İl Müdürü Kütük, İlçe Müdürlüğü yanında, ayrıca yaşlılar için mahallelerde uygun olan evlerin kiralanıp hizmet verileceği müjdesini verdi.

Başkan Özmeral, Engelli vatandaşlar için Altınkum Plajı’nda münasip bir yer ayrılarak yeni bir düzenlemenin yapılabileceğini, bu hususta işbirliği gerektiğini belirtti.

 

Bu haber 960 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...