Vali Oğuz’dan Muhtar Gökçe’ye Geçmiş Olsun Ziyareti

17 Kasım 2012 13:55

Vali Memduh Oğuz, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde ameliyat olan Uluborlu İlçesine bağlı Dereköyü Muhtarı Mevlüt Gökçe’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Murat Yarıktaş, operasyonu gerçekleştiren ekibin başı Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül, Yrd. Doç. Dr. Giray Aynalı ve Genel Cerrah Tevfik Bülbül’ün hazır bulunduğu geçmiş olsun ziyaretinde, muhtar Mehmet Gökçe’nin kısa zamanda eski sağlığına kavuşması temenni edildi.

Ziyaret nedeniyle duygularını dile getiren Dereköyü Muhtarı Mevlüt Gökçe, ameliyatın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

Operasyon hakkında Vali Oğuz’a bilgi veren Prof. Dr. Mahmut Bülbül, muhtar Gökçe’nin zor bir guatr ameliyatı geçirdiğini belirtti.

Prof. Dr. Bülbül; “Sayın Valim muhtarımız daha önce bir operasyon geçirmiş ama sıkıntı tekrar nüksetmiş. Bunun üzerine muhtarımız başka yerlere gitmiş, başkalarıyla görüşmeleri olmuş fakat bir çare bulamamışlar. Muhtarımızın ameliyatı büyük bir ameliyattı, çünkü guatr boyun bölgesini tamamen kapatmıştı ve buna bağlı olarak bazı riskleri de vardı. Sesi çıkmama durumu vardı, kanama durumu vardı ve hatta bu hastamızın masada kalma durumu bile vardı. Ama çok şükür önce Cenabı Allahın yardımıyla, sonra da ekibimizin büyük gayretiyle bu başarılı ameliyatı gerçekleştirmiş olduk.

Böyle güçlü bir ekiple yapamayacağımız bir iş olmayacağını düşünüyorum. Allah bize bu gücü ve kuvveti verdiği sürece de bu hizmeti herkese sunmaya gayret edeceğiz” dedi.

Hep ilimden medet umulduğunu belirten Vali Memduh Oğuz; “Öncelikle muhtarımıza acil şifalar diliyoruz ve en kısa sürede eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Şehrimizin, vilayetimizin ilimle dolu olduğunun bir numunesini burada gördük ve bundan büyük memnuniyet duyduk. Hocamız bizim arkadaşımız, dostumuz, çok sevdiğimiz bir insan. Biliyorsunuz kendisi Kent Konseyi Başkanlığına getirildi, arı gibi çalışan, sürekli üreten bir insan.

Ben tıbbi konuda iddialı bir söz söylemek istemem ama şu operasyon dünyanın neresinde olursa olsun zor ve riskli bir operasyon. Bunun Isparta’da üniversite hastanemizde, üstelikte bizim sevdiğimiz bir muhtarımız üzerinde çok değer verdiğimiz bir hocamız tarafından sağlıkla gerçekleştirilmiş olması bizim için bir mutluluk kaynağı oldu.

Yine sözün başındaki cümleye döneceğim, ilim şehri Isparta’ya bu yakışıyor, ilim şehri Isparta’ya hocamızın bu ilmi yakışıyor. Tabi bu bir ekip işi, biz burada kaptanın şahsında bütün ekibi canı gönülden alkışlıyoruz” dedi.   

 

Bu haber 790 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...