Eğirdir’de elma sezonu açıldı

15 Eylül 2015 14:50

Eğirdir’de elma hasat sezonu açılışı dualarla yapıldı.

Eğirdir’de elma hasadı mevsimi başlaması dolayısıyla Yukarı Gökdere Köyü Muhtarı ve aynı zamanda Yukarı Gökdere Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mehmet Özdemir'in verdiği yemekli Elma Sezonu Açılış programı gerçekleşti. Programdan önce tüm şehitlerimizin ruhuna dualar edildi.

Yemekte konuşan Mehmet Özdemir ; 'Bu yıl elma sezonunu biraz buruk açıyoruz, nedeni ise şehitlerimizin acısını yaşıyoruz, bugün burada Elma sezonunun açılması nedeni ile İlçemizin ve İlimizin yönetim kadroları ve çalışanları ile birlikteyiz. Burada bir araya gelerek İlçemiz ve çevresinin sorunlarını dile getirmek aynı zamanda çözüm bulma yolunda adım atmak için bu programı tertip ettik. Çiftçilerimize faydalı olabilirsek ne mutlu bizlere, katılımlarınızdan dolayı başta Kaymakamımız Abdullah Akdaş olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum' dedi.

Kaymakam Abdullah Akdaş'ta Elma sezonunun hayırlı olması dileklerini ileterek Yukarı Gökdere Muhtarına ve emeği geçenlere teşekkür etti. Misafirlere muhtarlığın hazırlattırdığı çorba, kapama ve helva ikramı gerçekleşti. 

Bu haber 582 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...