Esnafın önünü açmak için bir araya geldiler

3 Eylül 2015 19:07

Esnaf Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyesi 14 kooperatif başkanı dün Isparta’ya gelerek esnafın önünü açmak adına önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Başkanlar daha sonra Merhum 9. Cumhurbaşkanı Demirel’i mezarında ziyaret etti.

Esnaf Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural ve yönetim kurulu üyesi 14 kişi dün Isparta’da esnafın yaşadığı sıkıntılara yönelik konuların çözümü için Isparta’da bir araya geldi. Toplantı öncesi açıklamada bulunan Tural, ‘’Bölge birliğimize bağlı, Isparta, Antalya, Burdur ve Afyon’daki kooperatiflerle ilgili eksiklerimiz varsa bunların yapılması ve kooperatiflerin isteklerini almak suretiyle yönetimde değerlendirilip ilgili yerlere iletilmek amacıyla değerlendirmelerde bulunacağız.

DEMİREL’İ ZİYARET ETTİLER

Akabinde Sayın merhum 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel adına yaptırılan külliyeyi ziyaret ettikten sonra da mezarına gidip dua edeceğiz. Zaten bu amaçla toplantımızı Isparta’da yapma kararı aldık. Biz bölge birliği olarak faizlerin biraz daha düşmesi, esnafa kredi ulaşmasında kolaylık sağlanması ve sicil affının çıkması gibi talepleri görüşeceğiz. Esnafın önü açılmalı. Bunları yeni hükümetten talep edeceğiz. Bölge birliğine bağlı 14 kooperatif başkanımız bugün toplantıya katılıyor’’ şeklinde konuştu. Toplantı basına kapalı şekilde devam etti.

 

 

Bu haber 736 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...