SDÜ Organ Nakil Merkezi Ekibi Teşekkür ve Motive Yemeğinde Buluştu

29 Ağustos 2015 14:04

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesinde gerçekleştirilen başarılı organ nakli operasyonları dolayısıyla Organ Nakil Merkez Müdürü Prof. Dr. Mahmut Bülbül ve ekibi,  tebrik ve motivasyon yemeğinde buluştu.

SDÜ Konukevi’nde düzenlenen yemeğe, Prof. Dr. Mahmut Bülbül ile beraber Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Rektör Yardımcıları  Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu , Prof. Dr. Mehmet Saltan , Prof. Dr. Nihat Ayyıldız, Başhekim Prof. Dr. Mehmet Yıldırım’ın yanı sıra  nakli başarı ile gerçekleştiren doktorlar, akademisyenler ve idari personel katıldı.

Yemeğin sonunda  söz alan Prof. Dr. Mahmut Bülbül, ikinci böbrek naklini gerçekleştirmekten duyduğu heyecanı  ifade ederek önümüzdeki dönemlerde yapmayı planladıkları karaciğer nakli için de daha büyük başarılara ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Bülbül, yaptıkları başarılı operasyonlarda emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederek başarıların devamını diledi.

Operasyonların  profesyonel bir ekip ile gerçekleştiğini söyleyen  Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Organ Nakil Ekibine elinden gelen her türlü destek ve imkânı sağlayacağını söyleyerek bu başarılarından dolayı üniversitemiz ve Isparta adına teşekkür etti.

 

 

Bu haber 706 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...